Tuesday, June 19, 2007

Το μετέωρο βήμα του καγκουρώ


-Λοιπόν, μη με ξαναπείς κολλημένο γιατί άντε, πολλά στα χω μαζεμένα.
-Τι έγινε, τι νεύρα είναι αυτά πάλι διατλαντικά;
-Όχι, όχι, γιατί σου δείχνω διεθνή έρευνα που βγάζει τους Έλληνες πρώτους στο σεξ και με ειρωνεύεσαι. Να τη και πάλι αυστραλιανή εφημερίδα που το επιβεβαιώνει. Πρωταθλητές λέει είμαστε και το απολαμβάνουμε κι όλας.
-Οκ, οκ, ένα-ένα. Πρώτον γιατί έκατσε κι ασχολήθηκε ολόκληρη εφημερίδα στη άλλη άκρη του Ειρηνικού με το πόσο τον τρώει και της αρέσει της Μαρίας στα Σεπόλια δεν έχω καταλάβει.
-Δεν ασχολήθηκε μόνο μ' αυτό η πασίγνωστη -από σήμερα, μέχρι προχθές μόνο ο εκδότης και τα καγκουρώ τη διαβάζανε- Herald Sun. Έκανε ένα γενικότερο αφιέρωμα στο είδος που διακρίνονται οι λαοί, και για το έθνος το ανάδελφον έβγαλε τον πήδουλο.
-Ααα, ενδιαφέρον ακούγεται. Για πες τι έβγαλε για τα άλλα σύμμαχα έθνη.
-Λοιπόν, ο πιο ψηλός λαός, σου λέει, είναι οι Ολλανδοί, με 1,85 μέσο όρο και ο πιο κοντός οι Βιετναμέζοι. Τώρα κρίμα δεν είναι που μας ρίχνουν ένα κεφάλι οι ξενέρωτοι οι Ολλανδοί;
-Μπα, χίλιες φορές ο πιο γαμησερός. Γιατί απ΄το να είσαι ο Φασούλας αλλά να σου χει πιάσει αράχνες ο απαυτός σου, τι να το κάνεις; Δεν πα' να μας βγάζανε και χειρότερα από τους Βιετναμέζους;
-Σα να χεις δίκιο. Λοιπόν, στη συνέχεια, ο μακροβιότερος λαός είναι οι Ιάπωνες. Μας φάγανε λάχανο οι αναθεματισμένοι.
-Γιατί αυτό τι να το κάνεις; Να ζήσεις μέχρι τα εκατό αλλά να το κάνεις μια στις εκατό; Χίλιες φορές Ελλάδα. Τους φάγαμε και τους σχιστομάτηδες. Ποιος έμεινε;
-Ε, οι πιο αναλφάβητοι είναι λέει στο Μάλι, ενώ οι πιο πολύτεκνοι στο Ανατολικό Τιμόρ. Καλά τώρα αυτές οι χώρες, Μάλι, Ανατολικό Τιμόρ και κάτι τέτοια υπάρχουνε όντως σα χώρες ή μήπως τις βάζουν έτσι για να υπάρχει ποικιλία;
-Κοίτα, υποπτεύομαι ότι το θέμα είναι καθαρά πολιτικό. Κάθονται ρε παιδί μου και λένε οι Αμερικάνοι, όχι εμείς γεννάμε πιο πολλά, οι Ρώσοι όχι εμείς, οπότε τι να κάνει και η έρμη η εφημερίδα, να αναβιώσει τον Ψυχρό πόλεμο; Όοοοχι, τους ρίχνει εκεί μια χώρα, Ανατολικό Τιμόρ, και τρέχα γύρευε. Το ίδιο και με την αγραμματοσύνη. Λένε οι Ευρωπαίοι ότι οι Αμερικάνοι είναι γκαγκά, οι Αμερικάνοι στην κοσμάρα τους λένε το αντίθετο, οπότε πάρτε ένα Μάλι να΄ χετε. Σιγά μην αγχωθεί κοτζάμ Χέραλντ Τρίμπιουν.
-Σαν.
-Έστω. Το θέμα είναι ότι στο σεξ εμείς κερδίσαμε.
-Καλά, αυτό είναι γεγονός.
-Απορία όμως. Αυτοί οι Ανατολικοτιμοριώτες πώς είναι πρώτοι σε γεννήσεις, αφού οι Ελληναράδες πηδάμε πιο πολύ;
-Δάκτυλος της Χέραλντ. Για να αρχίσουμε να ψάχνουμε που είναι το Ανατολικό Τιμόρ. Λες να τους πληρώνει ο ΕΟΤ τους;
-Λες; Ανάθεμα τα καγκουρώ, προβοκάτσια πάλι.

2 comments:

Unknown said...

loipon akou ti leo ego... katarxin sumfono apolutos me sena!!! xilies fores konti( pou eimai) xilies fores na pethano nea, na meino agrammati kai xoris paidia den tha to elega alla tespa, para loipon me sex mia stis xilies!!! episis exo na simeioso oti to mali uparxei san xora kai an kai athlia einai oraia empeiria gia na tin deis mono omos!!! sunexizo....eroto loipon ego tora: an oloi einai san k mena pou konteuo na to ksexaso pos eimaste number one?????????

Ιάννις said...

Πρώτον: κλαιν οι χήρες κλαιν κι οι παντρεμένες' άμα εσύ, Zoe μου, κοντεύεις να το ξεχάσεις, εγώ που έχω τρεις μήνες θα 'πρεπε ήδη να χω τα πρώτα σημάδια του Αλτσχάιμερ.
Μην ανησυχείς όμως, βρε για τα πρωτεία, δεν τα χάνουμε. Όπως έχω πολλάκις ξαναπεί, ο Έλληνας ό,τι πιάνει στα χέρια του, βλέπε αξίες, την τέχνη, την παιδεία, τον πολιτισμό, τη δουλειά και άλλα πολλά, το γαμάει! Οπότε με τέτοιο γαμήσι που πέφτει δεν μας τα παίρνει τα σκήπτρα κανένας!
Γερά την πρωτιά!