Wednesday, April 18, 2007

Στατιστικές


-Τα' μαθες; Πρώτοι οι Έλληνες στο σεξ σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα έγκυρου ερευνητικού κέντρου.
-Αυτό το ήξερα. Δε χρειαζόμουν έγκυρη ερευνητηική πηγή για να μου το πει. Χρόνια τώρα ο Έλληνας ό,τι πιάσει στο χέρι του το γαμάει. Παιδεία, υγεία, Ολυμπιακούς (αγώνες), ήθος, πολιτισμό. Με τέτοιο γαμήσι που πέφτει, αλίμονο αν δεν ήτανε και πρώτος.
-Πάλι εκεί το πήγες αντί να χαρείς με την πρωτιά του έθνους.
-Το έθνος έχει πρωτιά και στα παχύσαρκα παιδιά στην Ευρώπη. Αλλά πάλι θα μου πεις, με τόσο σεξ που κάνουμε και τόσα παιδιά που γεννιούνται, ε, θα βγουν και καμιά εκατοστή χιλιάδες βαρυκόκκαλα; Ο νόμος των πιθανοτήτων.
-Ωραία, πάρε τότε το site και δες το μόνος σου.
-Οκ, εδώ λέει ότι οι Έλληνες κάνουν περισσότερες φορές σεξ το χρόνο από τους άλλους λαούς. Πρώτα απ' όλα έρχομαι να ρωτήσω: είναι καλό αυτό το σεξ; Γιατί για το πόσο ευχαριστημένοι είναι οι Έλληνες από τον ερωτικό τους σύντροφο κουβέντα δε λέει η έρευνα. Μήπως απλά επειδή το έχουν πιο πρόσφατο οι ερωτώμενοι απαντάνε όπως όταν τους λες "τί κάνεις;" "καλά", ακόμα κι αν τους έχει καεί το σπίτι; Λένε, ρε παιδί μου, αφού το' χουμε καλό είναι, δεν πα 'να 'ναι; Άλλοι δεν το' χουν καθόλου. Κοίτα τους Κινέζους, τελευταίοι.
-Καλά τώρα μιλάμε η βήχουμε; Τι να κλάσουν οι Κινέζοι; Αυτών δεν τους επιτρέπεται κι όλας να κάνουν παιδιά, για προφυλακτικά πού λεφτά, σου λέει παίζει να την κάνει η κυβέρνηση την έρευνα, οπότε κάτσε να πω "όχι" να' χω το κεφάλι μου ήσυχο.
-Που με φέρνει στο άλλο point της έρευνας που ίσως να είναι και το σημαντικότερο. Οι μισοί 'Ελληνες έχουν κάνει σεξ χωρίς προφύλαξη με αγνώστου σεξουαλικού ιστορικού σύντροφο. Εδώ σε θέλω.
-Κοίτα, πάει όπως με τα παχύσαρκα παιδιά. Κάνουμε τόσες φορές σεξ, που εντάξει, μια θα ξεχαστούμε! Δε χάθηκε ο κόσμος.
-Απ' ό,τι βλέπω εδώ όμως 10% των Ελλήνων έχει πάθει SDT (σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα). Ακόμα περήφανος με τις επιδόσεις του έθνους;
-Ε,κοίτα και το νόσημα μη νομίζεις, μια ιδέα είναι. Παθαίνεις τόσα στη ζωή σου που ένα θα τύχει να είναι σεξουαλικώς μεταδιδόμενο. Δεν είναι και το τέλος του κόσμου! Θα προτιμούσες να είμασταν σαν τους κινέζους; Να μη κάναμε σεξ καθόλου;
-Το ότι ανάμεσα στο STD και στην απόχή απο το σεξ υπάρχει η προφύλαξη δε θα στο υπενθυμίσω. Και στην τελική οι Κινέζοι γενάν και σαν τα κουνέλια.
-Βρε μπας και μας δουλευουν οι κοντοπούτανοι και τελικά του δίνουν και καταλαβαίνει;
-Μπα. Ο νόμος των πιθανοτήτων ξανά. Από τη μια φορά που θα κάνουν σεξ, ε, σε κάποιους θα πιάσει, είναι και τόσος λαός, γι' αυτό πολλαπλασιάζονται έτσι. Αυτό που δεν καταλαβαίνω όμως είναι γιατί αυτή η εκδοχή του νόμου των πιθανοτήτων δεν πιάνει και στο ελληνικό έθνος.
-Εμείς είμαστε υπεράνω κανόνων, αγάπη.
-Αααα! Γι αυτό δε χρησιμοποιούμε και προφυλάξεις όταν κάνουμε σεξ.
-Γι' αυτό.
-Σκατά στα μούτρα μας. Βλέπω να μας παίρνουνε φαλάγγι και οι υπόλοιποι λαοί του πλανήτη μετά τους κινέζους.
-Ανάθεμα την Αλγεριά και τις στατιστικές μαζί τότε!
-Ανάθεμα.

2 comments:

Eleni Zoe said...

Hehe. I have decided to call him JJ Junior. And I have to agree with him. Greeks really need a lesson on using protection while having relations!

You would swear we were an African tribe that does not trust the white doctor.

Come on people, don't be silly, put a condom on your willy!

Ιάννις said...

JJ Junior is furious! Isn't it outrageous? I was really so disappointed to find out these statistics!