Monday, October 29, 2007

Allons enfants de la Patrie!


-Καλά δεν το πιστεύω ότι κάθεσαι σπίτι σου ήρεμος;
-Γιατί, τι θα ’πρεπε να κάνω μεσημεριάτικα; Να χορεύω;
-Παιδί μου, ένα από τα μεγαλύτερα αστέρια που διαπρέπουν στο εξωτερικό επιστρέφει και πάλι για συναυλίες στην μητέρα Ελλαδίτσα κι εσύ δεν έχεις βγει στις ρούγες και τα δισκοπωλεία να προμηθευτείς εισιτήρια;
-Κοίτα, το γεγονός ότι η Μούσχουρη πμέσα σε 1,500 χρόνια κατάφερε να πουλήσει εκατομμύρια δίσκους δε λέει και πολλά. Και οι πυραμίδες είναι #1 σε επισκεψιμότητα, αλλά έχουν και 5,000 χρόνια που στέκονται εκεί, έτσι; Και χωματερή να’ τανε, μόνο που υπάρχουν τόσα χρόνια, θα πήγαινες τα τις δεις.
-Ποια Μούσχουρη, Πυραμίδες και χωματερές, μωρέ; Για άλλο αστέρι σου μιλάω.
-Επίσης και το ότι ο Sakis έκανε μια συναυλία…
-Πριν θάψεις το μισό star system ο Νικόλας ο Αλιάγας είναι που κάνει τις συναυλίες.
-Α, καλά και δε το λες τόσην ώρα να πάρω το sleeping bag να στηθώ έξω από τα Virgin που, δε μπορεί, θα ’χει καμιά ουρά χιλιομέτρου για να προμηθευτείς τα μαγικά χαρτάκια και να περάσεις καλύτερα κι απ’ το να ήσουν καλεσμένος στο «Πάρτυ της ζωής σου»;!
-Διακρίνω μια τάση ειρωνείας;
-Μπα, ιδέα σου! Ποιος δε θα ’θελε να παρευρίσκεται σε μια εκδήλωση όπου ένα ατάλαντο ψώνιο που νομίζει ότι έχει κοροϊδέψει μια ολόκληρη χώρα ότι είναι φίρμα σε μια άλλη χώρα δοκιμάζει να εκτελέσει live τη μοναδική από τις εφτά τέχνες που νόμιζε ότι του είχε γλιτώσει;
-Τέχνες και μαλακίες! Από κακία τα λες αυτά! Ο Νίκος και φίρμα είναι και ταλεντάρα, και έχει τραγουδήσει με τις μεγαλύτερες φίρμες του πλανήτη στο show του.
-Εμένα ο Γάλλος ο συγκάτοικός μου στο Λονδίνο άλλα μου έλεγε πάντως. Ότι στο Παρίσι τον έχουν για πολύ μεγάλο νούμερο το Νικόλα, όπως επίσης για την ευφυΐα του λένε ότι δεν έχει προταθεί και για το Nobel Φυσικής!
-Αυτά είναι κακίες των οχτρών του ελληνισμού. Πάντα το’ λεγα ότι αυτοί οι Γάλλοι είναι βαποράκια της νέας τάξης πραγμάτων! Μη σου πω ότι μας εχθρεύονται και μας πολεμούν επειδή είναι και απόγονοι των Νεφελίμ! Σαν κατεψυγμένα λαχανάκια Βρυξελλών μας βλέπουν οι αδικιορισμένοι! Ο Νικόλας προσπαθεί να εκπολιτίσει τους βάρβαρους κι αυτοί να τον έχουν βάλει στο μάτι!
-Κοίτα, ό,τι και να λες κάλλιο το χω να ακούω επί 24ώρου βάσεως τον Ευτύχη Μπλέτσα να τραγουδάει «το πιο όμορφο στιφάδο- το δοκίμασα στο Φισκάρδο» παρά να τρέχω πάλι στον ψυχαναλυτή εκτάκτως. Θα μου την πληρώσει ο Νίκος τη συνεδρία; Γιατί αν μου εξασφαλίσει τη συνεδρία να το συζητήσουμε.
-Ακρότητες πάλι! Εγώ θα πάω στην επόμενη συναυλία του Νικόλα για να πάω κόντρα στη νέα τάξη πραγμάτων και το μυστικό σχέδιο αφανισμού του ελληνισμού.
-Να πας και να περάσεις και καλά. Πάντως αν είστε μόνο εσύ, ο Νίκος και η Ρούλα Βροχοπούλου επειδή δε θα ’χει μείνει αλλού να πάει για να στείλει μήνυμα στον Αλβανό αντρούλη- μπακλαβά, να ξέρεις ότι τον υπόλοιπο ελληνισμό δεν μας έχουν απαγάγει οι Νεφελίμ.

No comments: